INVITATIE la Premiera spectacolului „Paracliserul” de Marin Sorescu

 

Primăria Municipiului Petroșani în parteneriat cu Teatrul Dramatic “I.D. Sîrbu” vă invită la premiera spectacolului „Paracliserul” de Marin Sorescu, regia Constantin Radu Tudosie, în data de 01 august 2020, ora 21.00.

Loc de desfășurare: Amfiteatru, zona Brădet Petroșani

„Paracliserul” de Marin Sorescu, regia Constantin Radu Tudosie

Hai la Teatru, în aer liber!!!‼️‼️‼️Premieră‼️‼️‼️1August 2020, ora 21.00Loc de desfășurare: Amfiteatru, zona Brădet Petroșani„Paracliserul” de Marin Sorescu, regia Constantin Radu Tudosie„Paracliserul” este o tragedie în trei tablouri, scrisă de Marin Sorescu și publicată în cadrul trilogiei dramatice intitulată „Setea muntelui de sare”. Deși piesele care o compun („Iona”, „Paracliserul” și „Matca”) nu împărtășesc tematici sau personaje, ele au un punct comun important. Este vorba despre cele trei mari momente ale existenței umane: viața, moartea și nebunia (pierderea contactului cu realitatea).Spectacolul va avea loc doar dacă vor permite condițiile meteo.

Publicată de Teatrul Dramatic „Ion D. Sîrbu” pe Miercuri, 29 iulie 2020

 

„Paracliserul” este o tragedie în trei tablouri, scrisă de Marin Sorescu și publicată în cadrul trilogiei dramatice intitulată „Setea muntelui de sare”. Deși piesele care o compun („Iona”, „Paracliserul” și „Matca”) nu împărtășesc tematici sau personaje, ele au un punct comun important. Este vorba despre cele trei mari momente ale existenței umane: viața, moartea și nebunia (pierderea contactului cu realitatea).

Spectacolul va avea loc doar dacă vor permite condițiile meteo.

Comments are closed